a helyszín

Petőfi Sándor Művelődési Ház (PSMH)
Győr, Árpád u. 44.
(WGS84 (GPS) koordinátái: N47 41.148 E17 38.246)

Belépő: 2500 Ft
Lányoknak ingyenes.
Nyitás: október 1. péntek 19 óra
Zárás: október 3. vasárnap 11 óra

Győrbe ugye mindenki eltalál?
Akár a buszvégállomásra, akár a vasútállomásra érkezel, egyszerű dolgod lesz: mindkét helyről látszik a városháza épülete (északi irányban). Ezt célozd meg, majd az épület előtti főútnak látszó főúton haladj át. Ez a Szent István út, ami összeköti Budapestet és Bécset.

Ha ezen áthaladtál (ne felejts el megállni a piros lámpánál...), akkor az ezzel párhuzamos első utcán fordulj jobbra. Ez már az Árpád út. Menj kb. 200-300 métert, itt a Teleki úti kereszteződéshez érsz. Ezen kell csak átsétálni és szemben már látható a Los Tequilas pub, közvetlenül emellett van a Petőfi Művház és a Rádió Győr is.

Mindenki hozzon magával elosztót, hosszabítót, gondolva szegény szerencsétlenekre, akik hoznak gépet, de ezeket elfelejtik elpakolni.

Sajnos internet nem lesz, viszont a helyszínre érkező esetleges gamereket nem fogjuk kizárni. Fontosnak tartjuk kiemelni azonban, hogy ez nem LAN-party, a rendezvény célja nem az, hogy hálózaton gyilkolásszuk egymást kifulladásig.

Hozzál hálókábelt is! (utp) A helyszínen lesz büfé (tényleg!), a közelben van bolt (éjjel-nappali is!), étterem, kocsma, pub, igény szerint.

Minden megengedett, amíg anyagi/emberi kárt nem okozol. A party-ra behozott cuccokért a szervezők felelősséget nem vállalnak.

A party mindenekelőtt azért van, hogy jól érezd magad, találkozhass barátaiddal és természetesen azért, hogy a versenyeken indulhass alkotásoddal.

Ennek szellemében jó szórakozást kívánunk mindenkinek!szálláslehetőségek

Ajánlott helyek:

Hotel Corvin - http://www.corvinhotel.hu
Hotel Klastrom - http://www.klastrom.hu
Relax Panzió - http://www.relaxpanzio.hu

Egyéb helyek:
(többnyire drágák és/vagy messze találhatóak a party helyszínétől, de itt vannak a címek ha bárki maga szeretné megnézni)

http://www.hotelfonte.hu
http://www.hotels.hu/aranyszarvas
http://www.danubiusgroup.com/raba
http://www.cegcentrum.hu/bolero
http://www.hummelpanzio.hu
http://www.weldi.hu
http://www.amstelhattyu.hu